публикуване на отчети
ВАЖНО: АНТИСПАМ ВЪПРОСЧЕ
Безработен с обезщетения-с процент в ООД
отпечатване на фактури - ценоразпис
Счетоводство на ресторант
 
Дървовиден изглед |  Плосък изглед Нова тема
Детски надбавки - МОЛЯ за помощ
От:allofme , 15.04.2008 12:51
Отговори Цитирай

Здравейте! Надявам се вие във форума да намерите време и нерви да ми отговорите, защото сте последната ми надежда.
Предстои ми подаване на Удостоверение за детски надбавки, но проблемът е, че счетоводителят на фирмата напусна и сама трябва да изготвя въпросния документ, а нямам достъп до ведомостите за заплати. Имам подписан трудов договор от 2000 г. за 200 лв. Ползвайки шаблонът от миналата година, където БТВ е 220 лв. мога да направя изчисленията до и след промените от октомври 2007 г. За тази година обаче изобщо не съм наясно какво възнаграждение трябва да въведа. Нямам допълнително споразумение, което да променя сумата, но установих, че за дейността на фирмата (5145 по НКИД) и моята длъжност (4115-2007) МОД вече е 295 лв. Дори да не повярвате, истината е, че получавам чисти 200 лв. Дълго е за обяснение, защото само ще разводни темата, но това положение го издържам, защото така мога да гледам детето си, което не успя да тръгне на детска градина.
Можете ли да кажете какво БТВ трябва да въведа, за да направя изчисленията при променените проценти и данък?
Предварително благодаря на всички, които ще намерят време да отговорят на объркното ми питане!

Re: Детски надбавки - МОЛЯ за помощ  (Re: allofme)
От:Ани , 15.04.2008 13:07
Отговори Цитирай

Без да те подценявам но едва ли ще можеш без реални цифри да изготвиш сама служебна бележка - ами ако заплатата ти не е 295 лева, а е 300 или по -голяма или по -малка, това все пак е документ, който се подписва от управителя и носи печата на фирмата и възоснова на този документ ще се получават пари, колкото и мижави да са като размер.

Re: Детски надбавки - МОЛЯ за помощ  (Re: allofme)
От:allofme , 15.04.2008 13:26
Отговори Цитирай

Нe разбирам откъде може да се окаже, че заплатата ще е по-голяма. Според дейността на фирмата и кода на длъжността минималния осигурителен доход е 295 лв от януари 2008. Дотогава е бил 220. Аз така или иначе ще представя въпросното удостоверение за подпис, без него не мога да го подам. Но трябва да го изготвя сама и в това е проблемът.


Тема (Re: allofme):
Автор:

Мнение:
  
линк картинка Направи bold Направи italic Направи подчертано
помощ още икони



 

всички права запазени © 2006 pitam.info
всичко за фотографията