публикуване на отчети
ВАЖНО: АНТИСПАМ ВЪПРОСЧЕ
Безработен с обезщетения-с процент в ООД
отпечатване на фактури - ценоразпис
Счетоводство на ресторант
 
Дървовиден изглед |  Плосък изглед Нова тема
Re: Re: Изграждане и внедряване на HACCP  (Re: toni)
От:ha -ha -ha , 08.02.2007 13:01
Отговори Цитирай

TOVA E POREDNIYAT REKET NA DARJAVATA -PLA6TA6 NA KONSULTANTA I RABOTI6 NE PLA6TA6 I HEI TE ZATVARYA - EDNO VREME PLA6TAHME ZA OHRANA NA OBEKTA NA MUTRITE - SEGA 6TE PLA6TAME NA KONSULTANTITE ZA DA RABOTIM - 100 000 OBEKTA V BALGARIYA UMNOJETE PO 1000 LEVA -TOVA NE E LI PLADNE6KI OBIR

Re: Изграждане и внедряване на HACCP  (Re: MoRdoc)
От:tt , 03.03.2007 15:42
Отговори Цитирай

това е нещо , което всеки сам може да си направи за малък обект , особено за пакетирани хр. продукти , не е нужно да е сертифициран ,не се подавайте на рекета , никъде не пише , че трябва да е сертифицирана фирмата или консултанта ,а между другото в ЕС насср е пожелателен , а не задължителен

Re: Изграждане и внедряване на HACCP  (Re: MoRdoc)
От:kaio , 13.03.2007 16:30
Отговори Цитирай

imam razrabotena sistema HACCP za restorant. davam q za 400 lv

Re: Изграждане и внедряване на HACCP  (Re: MoRdoc)
От:klo , 13.03.2007 16:32
Отговори Цитирай

ех Каио, аз пък имам за 200.00 лв., ама не върши работа!

Re: Re: Изграждане и внедряване на HACCP  (Re: kaio)
От:kaio , 14.03.2007 00:46
Отговори Цитирай

e da ama moeto varshi rabota zashtoto v HEI kaza otli4en 6 :) i sega restoranta mi raboti perfektno... taka 4e ako nqkoi se interesuva da mi pishe.


Страници: първа напред  1  2  3  назад последна

Тема (Re: MoRdoc):
Автор:

Мнение:
  
линк картинка Направи bold Направи italic Направи подчертано
помощ още икони



 

всички права запазени © 2006 pitam.info
всичко за фотографията