публикуване на отчети
ВАЖНО: АНТИСПАМ ВЪПРОСЧЕ
Безработен с обезщетения-с процент в ООД
отпечатване на фактури - ценоразпис
Счетоводство на ресторант
 
Дървовиден изглед |  Плосък изглед Нова тема
Добри производствени практики
От:Рима , 09.01.2007 22:18
Отговори Цитирай

Здравейте от къде мога да намеря добри производствени практики (ДПП) за магазин?

Благосдаря ви!

Re: Добри производствени практики  (Re: Рима)
От:lansky , 09.01.2007 22:19
Отговори Цитирай

какво произвежда магазина

Re: Добри производствени практики  (Re: Рима)
От:Рима , 09.01.2007 22:43
Отговори Цитирай

Не съм много запознат, но за HACCP плана ми трябват ДХП отколкото ДПП.

Къде мога да ги намеря?

Re: Добри производствени практики  (Re: Рима)
От:lansky , 09.01.2007 23:14
Отговори Цитирай

не искам да те плаша, но мой приятел ще ти поиска 1500 лева за тая работа...

Re: Добри производствени практики  (Re: Рима)
От:MoRdoc , 10.01.2007 09:53
Отговори Цитирай

Рима намират се - попитай колеги в бранша, но само те вече не са достатъчни

Наредба № 5 от 25 май 2006 г. за хигиената на храните
Раздел II.
Отговорности на производителите и търговците на храни
Чл. 70. (1) Производителите и търговците на храни въвеждат, прилагат и поддържат система от процедури и програми за управление на безопасността на храните или система за анализ на опасностите и критични контролни точки (система НАССР), а когато цялостното внедряване на системата е неприложимо - процедури в съответствие с принципите на системата НАССР.

Закон за храните
Глава четвърта.
ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИ
Чл. 12. (Изм. - ДВ, бр. 102 от 2003 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 31 от 2006 г., в сила от 14.04.2006 г.) Производство и търговия с храни в страната се извършва само в обекти, регистрирани по реда на закона, които:
1. отговарят на хигиенните и/или на ветеринарно-санитарните изисквания, определени с нормативен акт;
2. имат разработена технологична документация за групите храни, които ще се произвеждат в обекта;
3. имат въведени:
а) добри практики за производство и търговия с храни и система за анализ на опасностите и критични контролни точки или процедури в съответствие с нейните принципи, когато цялостното внедряване на системата е неприложимо;
б) система за управление на безопасността на храните.

За въпроси, тука са ми координатите - http://www.pitam.info/forum.php?c=3&t=87­9

Re: Re: Добри производствени практики  (Re: MoRdoc)
От:leleee , 30.01.2009 16:30
Отговори Цитирай


Re: Добри производствени практики  (Re: Рима)
От:андонова , 09.04.2009 10:19
Отговори Цитирай

Няма ли кой да каже какви са стъпките и какви са документите.какви са тези безбожни пари които ускат всички

Re: Re: Добри производствени практики  (Re: андонова)
От:Гост , 22.08.2009 18:59
Отговори Цитирай

Има кой да каже. Мнения- много. Какво по- точно те интересува?


Тема (Re: Рима):
Автор:

Мнение:
  
линк картинка Направи bold Направи italic Направи подчертано
помощ още икони



 

всички права запазени © 2006 pitam.info
всичко за фотографията